Vuokrattavat tuotanto-, varasto- ja toimistotilat

Meiltä vuokraat yrityksesi tarpeisiin joustavat ja siistit toimitilat juuri sinulle sopivassa mittakaavassa. Kirkkonummen Veikkolan teollisuusalueella sijaitsevien vuokratilojemme yhteispinta-ala on 14 000 m2. Vuokrattavana on tuotanto-, varasto- ja toimistotiloja, jotka koostuvat lämpimistä ja kuivista kaari- ja betonihalleista sekä erillisestä toimistorakennuksesta.

Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita eri toimialoilta. Pisimmät vuokrasopimukset ovat kestäneet yli 15 vuotta.


Rakennamme uusia varasto- työ- ja liiketiloja!

Uuteen halliin tulee vuokrattavaksi työtiloja, varastotiloja ja liiketiloja, yhteensä 14 kpl. Pinta-alaltaan tilat ovat n. 50m2-90m2. Halli valmistuu kesällä 2021.

Varaa jo yrityksellesi uudet tilat!Maaliskuussa 2018 valmistuivat uudet toimi- ja varastotilamme.
lue lisää aiheesta

Kaari- ja betonihallit tuotantoon ja varastointiin

Alueella on 11 kaarihallia, joiden korkeus on 9 metriä. Hallit ovat kooltaan 1 200 m2 ja 900 m2 ja ne voidaan tarvittaessa jakaa kahteen osaan. Halleihin voidaan helposti tuoda lisäelementtejä, joissa on toimistotilaa, varusteltu keittiö, WC ja suihku. Halleissa ei ole pilareita, joten niihin mahtuvat hyvin niin veneet kuin poikittaiset kattoon asti ulottuvat varastohyllytkin.

Kaarihallit varastointiin

Varastointitilaa kaarihallissa

Varastointitilaa Veikkolassa

Alueella on kaksi 5 metriä korkeaa 660 m2:n ikkunallista betonihallia, jotka voidaan jakaa kolmeen osaan. Betonihallien päädyissä on siistit ja toimivat toimistotilat, vastaanottotila, varusteltu keittiö sekä WC- ja suihkutilat. Tilat ovat optimaalisia esimerkiksi maahantuonti- tai verkkokaupalle, jolla on tarve varastotilan kupeessa olevalle ja omalla sisäänkäynnillä varustetulle asiakaspalvelupisteelle sekä henkilökunnan työtiloille.

Kaikki tilat ovat lämmitettyjä ja vesipisteillä varustettuja. Tiloissa on verkkosähkön (230 V) lisäksi voimavirtaliitännät.

Tuotantotiloja vuokrattavana

Tuotantotiloja Veikkolassa

Vuokraamme pienyrityksille myös viihtyisää ja toimivaa toimistotilaa. Yhdessä tasossa olevan toimistorakennuksen huoneet ja keittiötilat ovat kooltaan 13-33 m2. Pysäköintialue aivan rakennuksen vieressä.

Toimistotilaa vuokrattavana

Toimistotilaa Veikkolassa

Toimitilojen isot piha-alueet

Meille on helppo tulla isommallakin kuormalla. Rekat mahtuvat hyvin operoimaan isolla piha-alueellamme. Saat meiltä myös toimintaasi tukevia palveluita. Trukin, kuormaajan ja nosturin avulla puramme ja lastaamme kuormasi. Henkilökuntamme on paikalla aina arkisin ja jos et itse pääse paikalle, niin soitto riittää ja huolehdimme tavaran varastoinnista ja lastauksesta.

Pidämme hyvää huolta laajasta piha-alueesta ympäri vuoden. Piha-alue on osittain asfaltoitu ja parkkitilaa on runsaasti aivan varasto- ja tuotantotilojen vieressä. Koko alue kuuluu kiertävän vartioinnin piiriin ja alueella on myös kameravalvonta.

Toimitilojen vuokraan kuuluu kiinteistön- ja pihanhoidon lisäksi vartiointipalvelut. Sähköstä, vedestä ja lämmityksestä maksat kulutuksen mukaan.

Meille on hyvät liikenneyhteydet.  Vieressä kulkee Turun moottoritie (valtatie 1), josta ajat pihaamme helposti Veikkolan liittymän kautta.  Kehä III:lta saavut paikalle nopeasti (10 minuutissa) Turun moottoritien kautta. Ruuhka-ajan ulkopuolella matka Helsinkiin taittuu 25 minuutissa.

Veneiden ja autojen talvisäilytys

Yritykset ja yksityisasiakkaat voivat tuoda meille tavisäilytykseen myös veneitä, autoja, matkailuautoja ja moottoripyöriä.

Tiloissamme toimii varastohotelli, jota ylläpitää Veikkolan Varastohotelli (www.veikkolanvarastohotelli.fi). Varastohotellin pienvarastoissa on umpiseinät, hyvä ilmankierto ja korkea vapaa tila. Kooltaan 1-15 m2 varastot tarjoavat edullista ja yksilöllistä säilytystilaa niin autonrenkaille kuin kodin koko irtaimistollekin.

Harjoitamme myös maanvuokrausta. Rakennamme tai rakennutamme tarvittaessa alueellemme yrityksesi toiminnalle sopivat tilat.

Lämmintä varastotilaa konteissa

Tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille lämmintä varastotilaa uusissa 20 jalan kokoisissa konteissa, jotka on sijoitettu sisälle kaarihalliimme.

Kontteja lämpimäksi varastotilaksi

Vuokrataan uutta varasto-,
työ- ja liiketilaa!

Kysy lisää!
p. 050 517 6055

Vuokrataan uutta varasto-,
työ- ja liiketilaa!

Kysy lisää!
p. 050 517 6055